sunnuntai 7. helmikuuta 2010

Vadelmamousse

2,5dl vispikermaa
200g maustamatonta tuorejuustoa
(1 prk maitorahkaa)
250g vadelmia
1-2 dl sokeria
2 tl vaniljasokeria
4 liivatelehteä
maitoa


Laita liivatelehdet likoamaan kylmään veteen. Vatkaa jääkaappikylmä vispikerma vaahdoksi, lisää tuorejuusto ja sokerit (sekä rahka) ja sulatetut tai tuoreet vadelmat. Tarkista maku. Kiehauta pieni tilkka maitoa, lisää kiehahtaneeseen maitoon liotetut, valutetut liivatelehdet ja sekoita.

1 kommentti:

  1. Tarvitsin nopeasti hyvän mousseohjeen täytekakun väliin. Selasin netistä monta ennenkuin törmäsin tälle sivulla, ja kuinka ollakkaan, todella hyviä, käytännöllisiä, herkullisia ohjeita jotka kaikki tuntuivat erittäin toteutuskelpoisilta. Kiitos! Tulen vierailemaan sivullanne toistekkin.

    VastaaPoista