torstai 11. helmikuuta 2010

Suklaisen täyteläinen kakkupohja

Alkuperäinen ohje muistaakseni Yhteishyvästä.

200g tummaa suklaata
200g voita
4 munaa
2 dl sokeria
4 rkl tummaa kaakaojauhetta
1,5dl vehnäjauhoja
1tl leivinjauhetta

Sulata suklaa ja voi vesihauteessa tai mikrossa. Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi. Lisää suklaa-voiseos munasokerivaahtoon. Sekoita kaakaojauhe, vehnäjauhot sekä leivinjauhe keskenään ja siivilöi vaahdon sekaan. Sekoita varovasti.

Paista 175 asteessa n. 45 minuuttia.

Tämä käy sekä kakkupohjaksi (eli voi täyttää), mutta myös sellaisenaan suklaalla kuorrutettuna. On muuten täyteläistä ja hyvvee..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti