Viljamiinin esikoinen on syntynyt parhaimpaan mansikka-aikaan ja siksipä joka synttärijuhlissa tarjotaan aina myös perinteistä mansikkakakkua :) Täytteenä perinteistä vaniljalla maustettua kermavaahtoa ja raikasta mansikkasosetta. Pursotukset ovat diplomaattikermantapaista (vaniljakreemijauheella terästettyä kermavaahtoa). Ja koristeena toki ihan aitoja, suomalaisia tuoreita mansikanmollukoita!
sunnuntai 7. helmikuuta 2010
Mansikkakakku
Viljamiinin esikoinen on syntynyt parhaimpaan mansikka-aikaan ja siksipä joka synttärijuhlissa tarjotaan aina myös perinteistä mansikkakakkua :) Täytteenä perinteistä vaniljalla maustettua kermavaahtoa ja raikasta mansikkasosetta. Pursotukset ovat diplomaattikermantapaista (vaniljakreemijauheella terästettyä kermavaahtoa). Ja koristeena toki ihan aitoja, suomalaisia tuoreita mansikanmollukoita!
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Hei! Teillä on tosi ihania kakkuja!!
VastaaPoista..olisin kysynyt, että paljonko laitoit tuota vaniljakreemijauhetta kermanvaahdon sekaan?
Onko se sitten paksumpaa/jämäkämpää? :)
-kotiharrastelija-