lauantai 6. helmikuuta 2010

Kaakaokakkupohja

4 munaa
sokeria
½ dl kaakaojauhetta
vehnäjauhoja
perunajauhoja
2 tl leivinjauhetta

Riko huoneenlämpöiset munat lasiin, laita viereen samankokoinen toinen lasi ja mittaa yhtäpaljon sokeria kuin on munia. Kippaa sokerit vatkauskulhoon ja mittaa lasiin nyt n. 2/3 osaa vehnäjauhoja ja 1/3 osa perunajauhoja. Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi. Sekoita kuivat aineet keskenään. Siivilöi kuivat aineet munasokerivaahtoon ja sekoita varovasti, mutta kuitenkin perusteellisesti. Voitele ja korppujauhota (minä käytän aina mannaryynejä..) kakkuvuoka ja kaada taikina vuokaan.

Paista n. 175 asteessa noin 30-40 minuuttia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti