sunnuntai 7. helmikuuta 2010

Puolukkavalkosuklaamousse

2dl vispikermaa
200g maustamatonta tuorejuustoa
1 prk maitorahkaa
100g sulatettua valkosuklaata
150g puolukoita
1tl vaniljasokeria
n. 2 dl sokeria
4 liivatelehteä tai 4tl liivatejauhetta
pieni tilkka maitoa

Laita liivatelehdet likoamaan kylmään veteen. Sulata suklaa vesihauteessa tai mikrossa. Vesihauteessa sulatettaessa varo, ettei suklaan sekaan pääse vettä. Soseuta puolukat. Vatkaa jääkaappikylmä vispikerma vaahdoksi, lisää tuorejuusto ja maitorahka sekä sulatettu, vähän jäähdytetty suklaa ja soseutetut puolukat. Lisää sokerit. Tarkista maku. Kiehauta pieni tilkka maitoa, lisää kiehahtaneeseen maitoon liotetut, valutetut liivatelehdet ja sekoita.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti