sunnuntai 5. joulukuuta 2010

Polkasuklaamousse

2dl vispikermaa
200g maustamatonta tuorejuustoa
200g Maraboun Polka-suklaata
2tl vaniljasokeria
n. 1 dl sokeria
2-4 liivatelehteä tai 2-4tl liivatejauhetta
pieni tilkka maitoa 

Laita liivatelehdet likoamaan kylmään veteen. Sulata suklaa vesihauteessa tai mikrossa. Vesihauteessa sulatettaessa varo, ettei suklaan sekaan pääse vettä. Vatkaa jääkaappikylmä vispikerma vaahdoksi, lisää tuorejuusto ja maitorahka sekä sulatettu, vähän jäähdytetty suklaa. Lisää sokerit. Tarkista maku. Kiehauta pieni tilkka maitoa, lisää kiehahtaneeseen maitoon liotetut, valutetut liivatelehdet ja sekoita.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti