torstai 18. maaliskuuta 2010

Vaahtokarkkikuorrute/MMF (Marshmellow Fondant)

300 g vaahtokarkkeja 
1 paketillinen tomusokeria (vajaa tai reilu)
3 rkl vettä 
ruokaöljyä


Öljyä mikronkestävä kulho ja laita vaahtokarkit ja vesi kulhoon. Kuumenna välillä sekoittaen, kunnes karkit ovat täysin sulaneet.
Taikina tarttuu tässä vaiheessa kaikkeen mihin osuu. Kädet kannattaa öljytä hyvin, jotta säästyisi pahimmalta tarttumiselta. Kokemuksen mukaan tarttuu silti!
Siivilöi lisää tomusokeria, kunnes taikina ei enää tartu ja irtoaa kulhon reunoista.
Kääri taikina kelmuun ja anna levätä seuraavaan päivään. Taikina säilyy parisen viikkoa.
Pehmitä taikinaa mikrossa hetken, jos taikina tuntuu liian työläältä kaulita.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti