perjantai 19. helmikuuta 2010

Vieraasta tutuksi :)

Hei,

jätäthän meille tähän miksi ja miten olet tänne vieraaksemme saapunut? Runoile, loruile, tarinoi tai esittele itsesi. Ihan kui tykkäät vaan!

-Viljamiini ja Juhanna-

7 kommenttia:

 1. Heippa ja huomenta! Tulin taas piipahtamaan lauantaiaamuisella blogikierroksellani :D Olen 30+ kahden lapsen äiti Turusta, ihan muun kuin leivonta-alan ammatissa, mutta innokas kakkuharrastaja jo parin vuoden ajalta. Teillä on aivan ihana ja raikas blogi, jota seuraa mielellään :) Mukavia talvipäiviä teille molemmille!

  VastaaPoista
 2. Hui miten hienoja! Taisin juuri löytää uuden harrastuksen minulle ja tyttärelleni (kunhan hän vähän tuosta kasvaisi, oppisi kävelemään :)

  Järjestetäänkö jossain tällaisten kakkujen kursseja?

  Yst. Anitta & Sara Eedit
  (Turskan ystävät)

  VastaaPoista
 3. Tää pätkähti googlen kautta hakusanalla "pätkismousse" tällä kertaa teidän blogiin. Tokihan sitä on tullu vierailtua aikasemminkin ja nyt kun blogin laitoin aluille niin lisäilen teidät listalleni, ni tulee vierailtua useimmin. ;)

  VastaaPoista
 4. Pätkismoussen kautta minä myös eksyin tänne. Aivan ihania kakkuja, kumpa itse osaisi tehdä tuollaisia.
  T. Heidi ja 3v tyttö

  VastaaPoista
 5. Noniin, monta pulmaa taas ratkaistu näiden sivujen kautta, täytteet ja kuorrutteet neitikän kakkuun, toivotaan että onnistuu tältäkin jauhopeukalolta :)

  VastaaPoista
 6. Ihana blogi teillä! Tulkaahan vastavierailulle!! :) Ja toivottavasti sopii, että lisäsin tämän blogin listalleni?! :)

  VastaaPoista
 7. Tatjaana, sopii mainiosti. Kävinkin jo vähän kurkkaamassa blogiasi :)

  VastaaPoista